Είχαμε μια σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, ο ομιλών με την Ράνια Αντωνοπούλου από το Υπουργείο Εργασίας και τον Παύλο Πολάκη από το Υπουργείο Υγείας.

Όπως γνωρίζετε τα λεφτά της πρώτης δόσης από τις τηλεοπτικές άδειες έχουν εισπραχθεί, και διοχετεύονται με τέτοιο τρόπο ώστε να πιάνουν τόπο, ακριβώς για να γιατρεύονται οι μεγάλες πληγές που έχουν ανοίξει στο σώμα της Ελληνικής κοινωνίας από τις πολιτικές που εφαρμοστήκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Η οικονομική και κοινωνική σταθεροποίηση η οποία επισυμβαίνει αυτή την στιγμή, παίρνει σάρκα και οστά. Προτεραιότητες είναι η δημιουργία της απασχόλησης και μάλιστα σε τομείς όπου πραγματικά ο κόσμος αντιμετωπίζει τις περισσότερες δυσκολίες

Ήδη το πρόγραμμα για 15.000 περισσότερες θέσεις στους παιδικούς σταθμούς έχει κατοχυρωθεί και υλοποιείται. Και σήμερα συζητήσαμε με τους συνάδελφους υπουργούς και τον Πρωθυπουργό το πως θα προχωρήσουμε στην ταχεία υλοποίηση της κάλυψης 4000 θέσεων απασχόλησης στα νοσοκομεία στο σύστημα υγείας.

Προτεραιότητα μας είναι η δημιουργία απασχόλησης και μάλιστα σε τομείς όπου πιάνουν τόπο και ο Ελληνικός λαός θα δει της αλλαγές άμεσα .

Στόχος μας είναι από την αρχή της χρονιάς αυτές οι 4000 προσλήψεις να έχουν πραγματοποιηθεί.

low q

dark blue el

04 01 2019

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo