Ακούστε:

Καλό μεσημέρι Υπουργέ.

Καλό μεσημέρι. Τι γίνεστε;

Είμαστε καλά, είμαστε χαρούμενοι.

Και περήφανοι πολύ.

Περήφανοι. Αυτά τα παιδιά έκαναν την υπέρβαση, όπως τα είχαμε πει τότε και στο γραφείο σας, που τα δεχτήκατε και μιλήσαμε και συζητήσαμε μαζί σας. Έφτασαν τελικά στο στόχο, και άλλα παιδιά πήραν μετάλλια, η προσπάθεια βέβαια είναι επιτυχής και θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας και τη χαρά τους αλλά και δυο λόγια από εσάς.

Κοιτάξτε να δείτε. Είναι ένα πάρα, πάρα πολύ ισχυρό μήνυμα. Καταρχήν να πω ότι η πολιτεία οφείλει να είναι δίπλα σε αυτές τις κοπέλες, σε κάθε τέτοια προσπάθεια ούτως ή άλλως, η οποία δε θα ήτανε λιγότερο σημαντική αν παίρνανε το ασημένιο μετάλλιο ή το χάλκινο μετάλλιο. Το χρυσό βεβαίως δίνει σε όλους μας πολύ μεγαλύτερη χαρά, αλλά κυρίως θα σας έλεγα, ξέρετε τι; Δίνει ένα στίγμα για το τι κοινωνία θέλουμε να είμαστε καθώς βγαίνουμε σιγά – σιγά από την κρίση. Θα είμαστε μία κοινωνία η οποία θα αφήνει περιθώρια για αποκλεισμούς; Θα είμαστε μία κοινωνία η οποία θα περιλαμβάνει, θα αναγνωρίζει και θα στηρίζει και τις ξεχωριστές προσπάθειες; Εκεί νομίζω βρίσκεται το πιο σημαντικό κομμάτι της εξαιρετικής δουλειάς που έχουνε κάνει αυτά τα κορίτσια. Διότι είναι όλες τους πρέσβειρες μιας νέας Ελλάδας. Μιας Ελλάδας που είναι περιεκτική, μιας Ελλάδας που είναι αλληλέγγυα, μιας Ελλάδας που γνωρίζει ότι οφείλει να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων της των πολιτών. Και κυρίως θα σας έλεγα το μήνυμά τους εάν ενθαρρύνει έστω και έναν άνθρωπο να φύγει από την απομόνωση και τη μοναξιά και να παλέψει μαζί με άλλους, ανοιχτά, δημόσια για να γίνει η ζωή καλύτερη, το σκοπό τους θα τον έχουνε πετύχει.

Αυτό ήταν το σημαντικό και το μεγάλο στοίχημα ήδη το κέρδισαν τα παιδιά με τη συμμετοχή τους.

Έτσι. Αν δηλαδή αυτή τους η επιτυχία είναι το ορόσημο για να κινητοποιηθούν και άλλα παιδιά που ενδεχομένως έχουνε δυσκολίες, ανάλογα προβλήματα και να μπούνε στον αθλητισμό να δοκιμάσουν και γιατί όχι και στον πρωταθλητισμό αλλά κυρίως να κάνουνε και εμάς, όλους μας, να μας εκπαιδεύσουνε και να κάνουμε σαν κοινωνία βήματα, για το τι κάνουμε να κάνουμε και την πολιτεία να είναι σε εγρήγορση για πάντα από εδώ και μπρος και να βελτιώσουμε αυτό που ήμαστε εχθές.

Και πάνω από όλα αρωγός. Γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτό χρειάζονται τα παιδιά.

Έτσι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Υπουργό και από εμένα.

Κόουτς να είσαι καλά.

Πραγματικά μας έχετε αγκαλιάσει με πολλή αγάπη. Είμαστε συγκινημένοι γιατί μπορείτε να τηρείτε το λόγο σας σε δύσκολες εποχές. Και με τον κύριο Βασιλειάδη. Δεν έχω λόγια πραγματικά.

Είστε καταπληκτικές. Σας ευχαριστεί όλη η Ελλάδα.

Να είστε καλά.

Γεια σας.

Κύριε Υπουργέ ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Να είστε καλά παιδιά, να είστε καλά.

low q

dark blue el

04 01 2019

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo