• Ν. Παππάς: «Εγγυόμαστε σε κάθε πολίτη ότι το Αύριο θα έρθει Σήμερα για Όλους. Διασφαλίζουμε τη δίκαιη ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, τη δίκαιη ανάπτυξη της οικονομίας στο σύνολό της».

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Θεσσαλία, επισκέφτηκε σήμερα το Μουζάκι, όπου είχε σύσκεψη με το Δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Κωτσό, το Δήμαρχο Αργιθέας, Λάμπρο Τσιβόλα, καθώς και με φορείς του Μουζακίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου, ο Νίκος Παππάς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες το σχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την ψηφιακή διασύνδεση κάθε γωνιάς της Ελλάδας και την παροχή όλων των σύγχρονων εργαλείων στους πολίτες, ώστε κανένας να μην μείνει μόνος του, πίσω, στη νέα Ψηφιακή Εποχή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα έργα, συνολικού ύψους 400 εκατ. ευρώ περίπου, που ξεκινά το Υπουργείο, για την ανάπτυξη εθνικού δικτύου ευρυζωνικής πρόσβασης νέας γενιάς σε αστικές, νησιωτικές, ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.

Στη συνέχεια, οι Δήμαρχοι Μουζακίου και Αργιθέας, οι επαγγελματίες της περιοχής και οι λοιποί συμμετέχοντες φορείς έθεσαν στον Υπουργό ζητήματα που χρίζουν αντιμετώπισης, τόσο για τη λειτουργία των Δήμων όσο και για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κοινωνιών. Ο Νίκος Παππάς διαβεβαίωσε τους φορείς ότι θα προωθήσει τα θέματα, που τέθηκαν, στις αρμόδιες υπηρεσίε.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ανέφερε: «Εγγυόμαστε σε κάθε πολίτη ότι το Αύριο θα έρθει Σήμερα για Όλους. Καθένας από εμάς, όσο μακριά ή κοντά κι αν βρίσκεται στην πρωτεύουσα, θα πρέπει να έχει πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες και σε όσα αυτές προσφέρουν. Οι μεγάλες ανισότητες που δημιουργήθηκαν στα χρόνια της κρίσης, σε όλους τους τομείς, θα εξαλειφθούν». Συμπλήρωσε, δε: «Εμείς διασφαλίζουμε τη δίκαιη ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, τη δίκαιη ανάπτυξη της οικονομίας στο σύνολό της».

Μετά τη σύσκεψη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη, ο Νίκος Παππάς περπάτησε στους δρόμους του Μουζακίου, ενώ είχε σύντομη συνάντηση με τους εργαζόμενους των Ελληνικών Ταχυδρομείων στο τοπικό κατάστημα του Οργανισμού.

Τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, συνοδεύουν οι Βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσούλα Κατσαβριά και Παναγιώτα Βράντζα.

Λεζάντες Φωτογραφιών:

  1. Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς στο Μουζάκι με τους Δημάρχους Αργιθέας, Λάμπρο Τσιβόλα (στα δεξιά του) και Μουζακίου, Γιώργο Κωτσό (στα αριστερά του).
  2. Ο Νίκος Παππάς σε σύσκεψη με φορείς του Μουζακίου στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της πόλης.
  3. Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε σύντομη επίσκεψή του στα ΕΛΤΑ Μουζακίου.

 npappasmouzaki1 npappasmouzaki2 npappasmouzaki3

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (20170601 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΠΤΕ, Ν. ΠΑΠΠΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, Γ. ΚΩΤΣΟ, ΑΡΓΙΘΕΑΣ, Λ. ΤΣΙΒΟΛΑ, ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ.pdf)Λήψη Δελτίου τύπου[ ]573 kB

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo