• Ν. Παππάς: «Ψηφιακός μετασχηματισμός χωρίς τη συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μπορεί να επιτευχθεί. Αυτή θα κινητοποιήσει Πολιτεία και ιδιώτες ώστε να γίνουν επενδύσεις στον ψηφιακό τομέα».

 

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, επισκέφθηκε σήμερα –πρώτη ημέρα της διήμερης περιοδείας του στις περιοχές της Καρδίτσας και των Τρικάλων- τη Λίμνη Πλαστήρα, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δημήτρη Τσιαντή, και επαγγελματίες της περιοχής.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν οι ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν από την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, τόσο στην καθημερινότητα των πολιτών όσο και στη λειτουργία των –κάθε είδους και μεγέθους- επιχειρήσεων.

Ο Νίκος Παππάς ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τα έργα, συνολικού ύψους 400 εκατ. ευρώ περίπου, που δρομολογεί το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για την ανάπτυξη εθνικού δικτύου ευρυζωνικής πρόσβασης νέας γενιάς. Πρότεινε, επίσης, την ανάπτυξη έξυπνων εφαρμογών για την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου και την προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Στη συζήτηση τέθηκαν, επίσης, ζητήματα καθημερινότητας από τον Δήμαρχο, τους παριστάμενους φορείς και τους εργαζόμενους στο Δήμο.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, τόνισε: «Ψηφιακός μετασχηματισμός χωρίς τη συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν μπορεί να επιτευχθεί. Αυτή θα κινητοποιήσει την Πολιτεία και τους ιδιώτες ώστε να γίνουν επενδύσεις στον ψηφιακό τομέα. Η αξιοποίηση των νέων Τεχνολογιών θα βοηθήσει τη χώρα να μπει στη βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη».

Τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, συνόδευαν οι Βουλευτές Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσούλα Κατσαβριά και Παναγιώτα Βράντζα.

Λεζάντες Φωτογραφιών:

  1. Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, συζήτησε με τον Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα, Δημήτρη Τσιαντή, για θέματα ψηφιακής πολιτικής.
  2. Ο Νίκος Παππάς συζήτησε με τον Δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα, φορείς της περιοχής και εργαζόμενους του Δήμου θέματα καθημερινότητας.

npappaslimniplastira11  npappaslimniplastira21

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (20170601 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΠΤΕ, Ν. ΠΑΠΠΑ, ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-1.pdf)Λήψη δελτίο τύπου[ ]56 kB

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo