• Ν. Παππάς: «Καθαρές κουβέντες. Ή στηρίζει η Νέα Δημοκρατία την αναδιάρθρωση του χρέους χωρίς αστερίσκους ή κάτι άλλο κρύβει. Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν την ευκαιρία να φορέσουν επιτέλους τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας».

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης της Καρδίτσας, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στη Δυτική Θεσσαλία.

Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ανέφερε:

  1. Για τη στάση της αντιπολίτευσης στο θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους: «Οφείλει η αντιπολίτευση -και ιδιαιτέρως η αξιωματική αντιπολίτευση- να πάρει καθαρή θέση. Ήρθε η ώρα να μας πει αν στηρίζει την εθνική θέση, όπως έχει διαμορφωθεί, για την ανάγκη αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, ώστε να ομαλοποιηθεί η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας».

Συμπλήρωσε, μάλιστα: «Καθαρές κουβέντες. Ή στηρίζει η Νέα Δημοκρατία την αναδιάρθρωση του χρέους χωρίς αστερίσκους ή κάτι άλλο κρύβει. Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν την ευκαιρία να φορέσουν επιτέλους τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας».

  1. 2.Για τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης:

«Γίνεται πλέον συνείδηση όλων, ακόμη των επιχειρηματικών ομίλων, ότι η ιδιοκτησία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης δεν μπορεί να συνυπάρχει με “δανεικά με αέρα”, με απλήρωτους εργαζόμενους και χωρίς επενδύσεις».

Προσέθεσε, δε, ότι «Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, πέρυσι το καλοκαίρι, απέδειξε ότι υπάρχουν κεφάλαια που μπορούν να επενδυθούν και τα οποία μπορούν να στηρίξουν το οπτικοακουστικό περιεχόμενο. Οι εποχές που οι ιδιοκτήτες σήκωναν το τηλέφωνο και ζητούσαν πολιτική παρέμβαση στις τράπεζες για “δάνεια με αέρα”, ώστε να μη βάλουν το χέρι στην τσέπη, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί».  

Το πρόγραμμα του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, συνεχίζεται απόψε στις 8 μ.μ. με πολιτική ομιλία στο Παυσίλυπο της Καρδίτσας. Αύριο θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με φορείς των Τρικάλων.

Λεζάντες Φωτογραφιών:

  1. Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης της Καρδίτσας.

npappassyn Typou1

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (20170601 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΠΤΕ, Ν. ΠΑΠΠΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.pdf)Λήψη δελτίο τύπου[ ]61 kB

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo