Αθήνα, 15/03/2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΦΩΤΗ ΑΛΕΞΑΚΟ

  • Ν. Παππάς: «Μέριμνά μας είναι να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, να τις βοηθάμε να αναβαθμίζονται ψηφιακά και να εκμεταλλεύονται τις νέες τεχνολογίες. Έτσι θα επιτύχουμε το στόχο μας, έτσι θα φέρουμε το “Αύριο, Σήμερα για Όλους”»

 

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, πραγματοποίησαν σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρδίτσας, Φώτη Αλεξάκο, στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στην πόλη.

Κατά τη συνάντηση, ο Νίκος Παππάς παρουσίασε στον Φώτη Αλεξάκο μέρος των έργων που δρομολογεί και υλοποιεί το Υπουργείου ΨΗΠΤΕ για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοσίου και των Δήμων. Συμφωνήθηκε, επίσης, να ξεκινήσει μια στενή συνεργασία μεταξύ του Δημάρχου και του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής του Υπουργείου, Στέλιου Ράλλη, ώστε να μελετηθούν προτάσεις, σχετικές με την υλοποίηση εφαρμογών έξυπνων πόλεων στην Καρδίτσα.

Ο Υπουργός ενημέρωσε, ακόμα, τον Δήμαρχο ότι το αίτημα της πόλης για τη σύνδεση των 11 δημοτικών βιβλιοθηκών της Καρδίτσας στο διαδίκτυο γίνεται αποδεκτό από το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ και θα υλοποιηθεί άμεσα. Την ολοκλήρωση του ζητήματος ανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Βασίλης Μαγκλάρας.

Από τη δική του πλευρά, ο Βαγγέλης Αποστόλου έκανε αναφορά στις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τους αγρότες της χώρας, αλλά και της περιοχής ειδικότερα.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Μέριμνά μας είναι να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, να τις βοηθάμε να αναβαθμίζονται ψηφιακά και να εκμεταλλεύονται τις νέες τεχνολογίες. Έτσι θα επιτύχουμε το στόχο μας, έτσι θα φέρουμε το “Αύριο, Σήμερα για Όλους”».

Στη συνάντηση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, με τον Δήμαρχο Καρδίτσας, Φώτη Αλεξάκο, συμμετείχαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, Σπύρος Λάππας, Χρυσούλα Κατσαβριά και Παναγιώτα Βράντζα, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης, ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Βασίλης Μαγκλάρας και ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού ΨΗΠΤΕ, Παναγιώτης Σκούτας.

 

ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ:

Οι Υπουργοί ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς και ΥπΑΑΤ, Βαγγέλης Αποστόλου, σε συνάντηση με τον Δήμαρχο Καρδίτσας, Φώτη Αλεξάκο.

20180315 npappasdimarxos karditsas

low q

dark blue el

04 01 2019

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo