Αθήνα, 07/09/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΘ ΤΟ «ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ STARΤ UPPERS», ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

  • Ν. Παππάς: «Η Ελλάδα περνά στην επόμενη μέρα με αξιώσεις, αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, φρέσκιες ιδέες, αλλά και ωριμότητα στην πολιτική ηγεσία»

Το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε σήμερα το «τρένο των start uppers», το οποίο αποτελεί πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για τη δωρεάν μεταφορά των νεοφυών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, ο Υφυπουργός Λευτέρης Κρέτσος, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Γιώργος Φλωρεντής, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους των start ups και να μάθουν λεπτομέρειες για τα προϊόντα και τις έξυπνες και καινοτόμες ιδέες τους.

Από αύριο, περισσότερες από 100 νεοφυείς επιχειρήσεις, θα φιλοξενηθούν στο θεματικό πάρκο «Ψηφιακή Ελλάδα» -περίπτερο 12 της ΔΕΘ- το οποίο οργάνωσε το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ. Εκεί οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν, χωρίς κόστος, τις καινοτόμες ιδέες τους, τα προϊόντα και τα επιτεύγματά τους.

Ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς, ανέφερε: «Το "τρένο των startuppers" μεταφέρει μήνυμα αισιοδοξίας, μήνυμα ότι η Ελλάδα περνά στην επόμενη μέρα με αξιώσεις. Με αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό, φρέσκιες ιδέες, αλλά και ωριμότητα στην πολιτική ηγεσία. Έχουμε τη βούληση -και το αποδεικνύουμε- να στηρίξουμε τους νέους ανθρώπους. Εύχομαι σε όλους τους εκπροσώπους των νεοφυών επιχειρήσεων, με τους οποίους συνεργαζόμαστε στο πλαίσιο της ΔΕΘ, να επιτύχουν κάθε τους στόχο».

ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:

  1. Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, λίγο πριν την επιβίβαση στο «τρένο των starts uppers» με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
  2. Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Υφυπουργός Λευτέρης Κρέτσος και ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης, στο «τρένο των start uppers».

3.-4. Το «τρένο των start uppers» που δρομολόγησε το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ για τις νεοφυείς επιχειρήσεις που συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

5.-17. Ο Νίκος Παππάς και o Λευτέρης Κρέτσος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για τη Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των νεοφυών επιχειρήσεων.

 

Φωτογραφίες από όσα συνέβησαν στο «τρένο των start uppers» μπορείτε να λάβετε από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://drive.google.com/open?id=1kRBU3jlmffgmFWA4AyODI1kZzF0mCdXK

Βίντεο από την άφιξη του τρένου στον «Σταθμό Λαρίσης», θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://we.tl/t-wprL560uyI

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo