Αθήνα, 16/04/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ, ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

  • Νίκος Παππάς: «Με τη δράση “Καθολική Τηλεοπτική Κάλυψη”, οι πολίτες της Περιφέρειας αποκτούν και πάλι πρόσβαση στο τηλεοπτικό προϊόν»


Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, επισκέπτεται σήμερα τη Θεσπρωτία και το πρωί βρέθηκε στα χωριά Γλυκή, Σεβαστό και Σκάνδαλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τόσο για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή όσο και για την πορεία υλοποίησης της δράσης για την Καθολική Τηλεοπτική Κάλυψη, που αφορά 3.500 οικισμούς σε όλη την Ελλάδα και περίπου 500.000 πολίτες, οι οποίοι δεν είχαν, ως πρόσφατα, πρόσβαση στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ επισκέφτηκε ορισμένα από τα νοικοκυριά που απέκτησαν δωρεάν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να έχουν και πάλι πρόσβαση στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία και στη συνέχεια, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης, δήλωσε: «Είχα τη χαρά να επισκεφθώ χωριά, στα οποία έχει αναπτυχθεί το πρόγραμμα της καθολικής πρόσβασης στο ελληνικό τηλεοπτικό προϊόν. Η μετάβαση στο ψηφιακό σήμα άφησε πολλές περιοχές στο “μαύρο”, ωστόσο με την ανάπτυξη της κυβερνητικής δράσης και την υλοποίηση της δέσμευσης του Πρωθυπουργού, προχώρα με ταχύτατους ρυθμούς το πρόγραμμα και οι πολίτες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δουν ελληνική τηλεόραση, αποκτούν και πάλι πρόσβαση στο τηλεοπτικό προϊόν».

Η επίσκεψη στη Θεσπρωτία ολοκληρώνεται απόψε με πολιτική ομιλία στην Ηγουμενίτσα.

Τον Υπουργό ΨΗΠΤΕ, Νίκο Παππά, συνοδεύουν ο Βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του, Παναγιώτης Μελαχρινός.

ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:

1.-2.-3. Από την περιοδεία του Υπουργού ΨΗΠΤΕ, Νίκου Παππά, στα χωριά Γλυκή, Σεβαστό και Σκάνδαλο της Θεσπρωτίας.

20190416 npappasthesprotia 1

20190416 npappasthesprotia 2

20190416 npappasthesprotia 3

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo