Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιου Ράλλη, στον ρ/σ της Κύπρου «Ράδιο Πρώτο» και την εκπομπή "Όλα στο φως" με τη Δόνα Καπαρτή & τον Χρήστο Μιχάλαρο.

Σε συνέχεια της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιου Ράλλη, στη Κύπρο, όπου μαζί με τον Υπ. ΨΗΠΤΕ Ν. Παππά πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση με την Υπ. Μεταφορών, Επικ/νίων & Έργων, Β. Αναστασιάδου, ο ΓΓΨΠ μίλησε στον  Κυπριακό ρ/σ «Ράδιο Πρώτο» και την εκπομπή "Όλα στο φως" με τους δημοσιογράφους Δόνα Καπαρτή & τον Χρήστο Μιχάλαρο.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο ΓΓΨΠ εστίασε στα δύο εμβληματικά έργα του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ, τα οποία παρουσιάστηκαν και στην Υπουργό κα Αναστασιάδου, καθώς θα μπορούσαν να έχουν άμεση εφαρμογή στην Κύπρο: το Σύστημα Ηλεκτρονικής διακίνησης Εγγράφων και η Ευφυής Γεωργία.

Ο ΓΓΨΠ αναφέρθηκε επίσης και στην επίσκεψη στο ΤΕΠΑΚ και την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας καθώς και στην επίσκεψη στο δορυφορικό σταθμό της Hellas Sat, ενώ τόνισε τη σημασία της κυβερνοασφάλειας και της διαστημικής ασφάλειας σε θέματα εθνικής κυριαρχίας.

 

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo