Απάντηση του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιου Ράλλη, σε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

  • Στ. Ράλλης: «Στερήσατε από τη χώρα την ψηφιακή ανάπτυξη που της άξιζε. Υλοποιούμε έργα που οικοδομούν την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

Με αφορμή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τροπολογία για την «Κοινωνία της Πληροφορίας A.E.», ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης, δήλωσε:

«Για πρώτη φορά τα έργα πληροφορικής του Δημοσίου υλοποιούνται κατ’ εφαρμογή μιας Εθνικής Ψηφιακής Στρατηγικής, με σύγχρονο σχεδιασμό και εξοικονόμηση πόρων.

Με την αναφερόμενη τροπολογία, η υποστελεχωμένη “Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.”, καθίσταται ικανή για την υλοποίηση έργων που βρίσκονται στον πυρήνα του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας.

Η προηγούμενη προγραμματική περίοδος (2007-2013) χαρακτηρίστηκε από κακοδιαχείριση, παραλείψεις και αναθέσεις που οδήγησαν στην παρέμβαση τόσο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος όσο και της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF). Όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Η ΝΔ ήταν πρωταθλήτρια στη χαμηλή απορροφητικότητα κοινοτικών κονδυλίων και στον κατακερματισμό των έργων Πληροφορικής.

Στερήσατε από τη χώρα την ψηφιακή ανάπτυξη που της άξιζε.

Εξαγγέλλετε έργα που ήδη σχεδιάζουμε και υλοποιούμε.

Φτάσατε στο σημείο να διαφημίζετε τη σύσταση Υπουργείου που ήδη υπάρχει.

Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε ψηφιακά έργα που οικοδομούν την Ελλάδα της επόμενης μέρας».

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo