Αθήνα, 21/3/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΑΝΤΙΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, PHILIPPE LECLERC

Η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Φωτεινή Παντιώρα, πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018, συνάντηση με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην ΕλλάδαPhilippe Leclerc.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την πορεία του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος  στη χώρα μας.

Η κ. Παντιώρα ενημέρωσε τον κ.  Leclerc για τις επικοινωνιακές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει  η Ειδική Γραμματεία με στόχο την ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με τη διαχείριση του  προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος.

Ο κ. Leclerc από τη πλευρά του, αναγνώρισε ότι έχει γίνει μεγάλη πρόοδος στο θέμα αυτό, κυρίως στην ενδοχώρα και χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα σημαντική την ουσιαστική πληροφόρηση των πολιτών σε ζητήματα, όπως οι πολιτικές ένταξης και ενσωμάτωσης των προσφύγων-μεταναστών.

Η κ. Παντιώρα και ο κ. Leclerc επεσήμαναν την ανάγκη να δοθεί από κοινού έμφαση στην ενημέρωση της κοινωνίας για όλες τις πτυχές του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος.

ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:

Aπό την συνάντηση της Ειδικής Γραμματέως Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων Φωτεινής Παντιώρα με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, Philippe Leclerc.

foto1

foto2

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo