Αθήνα, 13 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη της Ειδικής Γραμματέως Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων Φωτεινής Παντιώρα στην ΕΡΤ

Η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων, Φωτεινή Παντιώρα, καλεσμένη στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Απευθείας» των δημοσιογράφων Μάριον Μιχελιδάκη, Κώστα Λασκαράτου και Νίκου Μερτζάνη, σήμερα Παρασκευή, 13/4/2018, αναφέρθηκε στην ειδική έκδοση από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ενημερωτικού Δελτίου για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

Όπως τόνισε η  κ. Παντιώρα, το Ενημερωτικό Δελτίο αποτυπώνει τα επικαιροποιημένα στοιχεία  αλλά και τις δράσεις που υλοποιούνται για την διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστατευτικού ζητήματος , απ΄ όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και τους εμπλεκόμενους φορείς, προσθέτοντας ότι η έκδοσή του θα πραγματοποιείται σε  διμηνιαία βάση.

Επίσης η κ. Παντιώρα, αναφέρθηκε στο ρόλο και τις αρμοδιότητες που έχουν ανατεθεί στην Ειδική Γραμματεία και έχουν σχέση τόσο με τον συντονισμό της επικοινωνιακής διαχείρισης κρίσεων που ενδέχεται να προκύψουν από φυσικά φαινόμενα ή έκτακτα συμβάντα, όσο και με θέματα που σχετίζονται με το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα.

Βασικό μας μέλημα είναι η άμεση, σφαιρική και έγκυρη ενημέρωση των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης και κατ΄επέκταση των πολιτών,  για όλα τα ζητήματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Ειδικής Γραμματείας, αξιοποιώντας και την ευρωπαϊκή εμπειρία, πάνω σε θέματα επικοινωνιακής διαχείρισης κρίσεων, επεσήμανε η Ειδική Γραμματέας.

Ακολουθεί η συνέντευξη της κ. Παντιώρα στην ΕΡΤ

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo