Αθήνα, 13 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Συνέντευξη της Ειδικής Γραμματέως Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων Φωτεινής Παντιώρα στην ΕΡΤ

Η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων, Φωτεινή Παντιώρα, καλεσμένη στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Απευθείας» των δημοσιογράφων Μάριον Μιχελιδάκη, Κώστα Λασκαράτου και Νίκου Μερτζάνη, σήμερα Παρασκευή, 13/4/2018, αναφέρθηκε στην ειδική έκδοση από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Ενημερωτικού Δελτίου για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

Όπως τόνισε η  κ. Παντιώρα, το Ενημερωτικό Δελτίο αποτυπώνει τα επικαιροποιημένα στοιχεία  αλλά και τις δράσεις που υλοποιούνται για την διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστατευτικού ζητήματος , απ΄ όλα τα συναρμόδια Υπουργεία και τους εμπλεκόμενους φορείς, προσθέτοντας ότι η έκδοσή του θα πραγματοποιείται σε  διμηνιαία βάση.

Επίσης η κ. Παντιώρα, αναφέρθηκε στο ρόλο και τις αρμοδιότητες που έχουν ανατεθεί στην Ειδική Γραμματεία και έχουν σχέση τόσο με τον συντονισμό της επικοινωνιακής διαχείρισης κρίσεων που ενδέχεται να προκύψουν από φυσικά φαινόμενα ή έκτακτα συμβάντα, όσο και με θέματα που σχετίζονται με το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα.

Βασικό μας μέλημα είναι η άμεση, σφαιρική και έγκυρη ενημέρωση των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης και κατ΄επέκταση των πολιτών,  για όλα τα ζητήματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Ειδικής Γραμματείας, αξιοποιώντας και την ευρωπαϊκή εμπειρία, πάνω σε θέματα επικοινωνιακής διαχείρισης κρίσεων, επεσήμανε η Ειδική Γραμματέας.

Ακολουθεί η συνέντευξη της κ. Παντιώρα στην ΕΡΤ

PIRKAGIES 23 07

Mindigital.gr on Facebook

banner μελέτη

emedia a1

prok diag

govgr banner2

dim diab 4312 2

tpopopoihsh kwd carti suxn

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

satellite