Αθήνα, 5 Απριλίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Προσφύγων η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Φωτεινή Παντιώρα, μίλησε την Μεγάλη Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018, προσκεκλημένη στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και στην εκπομπή «Απολύτως Σχετικό» με των δημοσιογράφων Στέλλας Χαριτάτου και Ανδρέα Παπασταματίου.

Η κ. Παντιώρα επεσήμανε ότι ο ελληνικός λαός  είναι ιστορικά συνδεδεμένος με την προσφυγιά και την μετανάστευση κάτι που αποτυπώθηκε και στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που επέδειξε και συνεχίζει να επιδεικνύει στην υποδοχή προσφύγων.

Η Ειδική Γραμματέας αναφέρθηκε επίσης στους βασικούς άξονες της κυβερνητικής πολιτικής στο προσφυγικό μεταναστευτικό, όπως τους καθορίζει το αρμόδιο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ειδική μνεία έκανε τέλος  η κ. Παντιώρα και στην ειδική έκδοση από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης του Ενημερωτικού Δελτίου για το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό με στόχο την ολοκληρωμένη πληροφόρηση των εκπροσώπων των ελληνικών και διεθνών μέσων ενημέρωσης και κατ’ επέκταση της κοινής γνώμης, για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει τα αρμόδια Υπουργεία και  οι εμπλεκόμενοι  στη διαχείριση του θέματος, φορείς όπως και για την κατάσταση που επικρατεί.

Ακολουθεί η συνέντευξη

 

 

 

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo