ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΨΗΠΤΕ, ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΠΑΝΤΙΩΡΑ, ΣΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Ενιαίο  Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων(Ε.Σ.Κ.Ε) , στο Χαλάνδρι, επισκέφθηκε σήμερα, 9 Μαΐου 2018, η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Φωτεινή Παντιώρα.

Την  Ειδική Γραμματέα υποδέχθηκαν και  ξενάγησαν στους  χώρους του Συντονιστικού – Επιχειρησιακού Κέντρου Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος (Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ.), του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (Κ.Ε.Π.Π.) και του Συντονιστικού Κέντρου Δασοπυρόσβεσης (Σ.Κ.Ε.Δ.), που αποτελούν τις τρείς επιμέρους μονάδες του Ε.Σ.Κ.Ε, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης και ο Διοικητής του Ε.Σ.Κ.Ε , κ. Ιωάννης Φωστιέρης, υποστράτηγος του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η Ειδική Γραμματέας αφού ενημερώθηκε αναλυτικά για τον τρόπο λειτουργίας των υπερσύγχρονων Επιχειρησιακών Κέντρων, επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο των στελεχών τους στην αντιμετώπιση σοβαρών εκτάκτων γεγονότων. Η  κ. Παντιώρα έκανε επίσης αναφορά  στις αρμοδιότητες της Ειδικής Γραμματείας σχετικά με τον επικοινωνιακό συντονισμό των υπηρεσιών που εμπλέκονται στην διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων.

Από  την επίσκεψη της κ. Παντιώρα στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων

09.05.2018 ΕΣΚΕ ΕΞ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo