Αθήνα, 1 Μαρτίου 2019 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ, ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΝΤΙΩΡΑ ΣΤΟ IPCR- CRISIS COMMUNICATORS' NETWORK ΤΗΣ ΕΕ

 

Η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κα Φωτεινή Παντιώρα, συμμετείχε σήμερα σε συνεδρίαση του  IPCR- CRISIS COMMUNICATORS' NETWORK, του Μηχανισμού Αντιμετώπισης Κρίσεων του Συμβουλίου της ΕΕ,  που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες. Στη συνεδρίαση αντηλλάγησαν απόψεις για καλές πρακτικές επικοινωνιακής διαχείρισης των κρατών-μελών στον τομέα αυτό και παρουσιάστηκαν τα υφιστάμενα δίκτυα συνεργασίας.

Όπως δήλωσε η κυρία Παντιώρα «Η ενίσχυση της συνεργασίας των κρατών-μελών της ΕΕ  στον τομέα της επικοινωνιακής  διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων συμβάλει στην πληρέστερη ενημέρωση και στην καταπολέμηση ψευδών ειδήσεων».

Στο περιθώριο των εργασιών η κ. Παντιώρα συναντήθηκε  με τον κ. Carlos Martin RuizdeGordejuela, εκπρόσωπο Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Photo 101032019

Η Ειδική Γραμματέας Επικοινωνιακής Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Φ. Παντιώρα, στη συνεδρίαση του Crisis Communicator’s Network του Συμβουλίου της ΕΕ

Photo 201032019

Η κ. Φ. Παντιώρα με τον κ. Carlos Martin RuizdeGordejuela

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo