Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού στην Ελλάδα με σκοπό την κατανόηση του προσφυγικού ζητήματος, ο κ. Humberto Martinez, Υπεύθυνος Σπουδών Δημοσιογραφίας - Καθηγητής του Πανεπιστημίου Francisco de Vitoria της Μαδρίτης με ομάδα 40 ισπανών μεταπτυχιακών φοιτητών - ασκούμενων δημοσιογράφων, επισκέφθηκαν την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σήμερα 22 Φεβρουαρίου, όπου τους υποδέχτηκαν ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Λευτέρης Κρέτσος, και ο Ειδικός Γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής, κ. Γιώργος Φλωρεντής.

Ο κ. Κρέτσος, απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας τα κοινά χαρακτηριστικά των δύο λαών. Ακολούθως, ο κ. Φλωρεντής, σε μια παρουσίαση εφ’ όλης της ύλης, τους ενημέρωσε για τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς και για τις προτεραιότητες της Ειδικής Γραμματείας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής.

Η παρουσίαση ήταν εστιασμένη στα ιδεώδη του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, αξίες που τόσο η ελληνική κυβέρνηση και η ηγεσία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας όσο και το σύνολο του ελληνικού λαού υπερασπίζονται, ενώ το βασικό μήνυμα της ομιλίας του ήταν: «Όλοι είμαστε ίσοι»

Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησής του, ο κ. Φλωρεντής απάντησε σε ερωτήσεις.

C5QPXHkWYAAZ4dt

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo