Γέφυρα φιλίας Ελλάδας-Βουλγαρίας με τον «Αριστοτέλη»

100 περίπου προσκεκλημένοι, δημιούργησαν ένα κυκλωτικό πνευματικό χορό, γεμάτο ενέργεια, πολύ «κοντά στις ανθρώπινες-αριστοτελικές ρίζες».

Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθησαν ο Υφυπουργός  Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα αποδήμου ελληνισμού, κ. Τέρενς Κουίκ και ο Γενικός  Γραμματέας  του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Γιώργος  Φλωρεντής.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ.  Φλωρεντής , τόνισε πως «η συνεργασία του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σόφια με τον Σύνδεσμο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ που ξεκίνησε με τη δραστηριότητα «Καζαντζάκης-Κούφοβ», στις 12.12.2017, θα συνεχιστεί ακόμα πιο δημιουργικά με ακόμα περισσότερες και πλούσιες δραστηριότητες μαζί  με τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και όλους τους άλλους Συνδέσμους, δεσμευόμενοι να στηρίξουμε και να προβάλουμε αυτές τις συνεργασίες. Ο πολιτισμός και η παράδοση ενδυναμώνουν τις σχέσεις συνεργασίας.  Η φιλία ανάμεσα στους δύο λαούς και η κοινή μας πορεία είναι δεδομένη αλλά και  απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων. Σας συγχαίρω για το έργο σας, θα είμαστε δίπλα σας».

florentis bg1

florentis bg2

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo