Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Φλωρεντής, εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στις εκδηλώσεις του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Το πρωί του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Ακρωτήρι Χανίων, το ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των βραβείων του ΙΖ’ Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Δοκιμίου για τον Ελευθέριο Βενιζέλο, που φέτος είχε θέμα «Ο πολιτισμός του μικρασιατικού ελληνισμού», στο Μέγαρο Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης, στη Χαλέπα.

Ο Γ. Φλωρεντής τόνισε, μιλώντας στους δημοσιογράφους :«Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές μορφές στην ιστορία της Ελλάδας. Η προσωπικότητά του και το έργο του σημάδεψαν τον 20ο αιώνα και το όραμά του για μια Ελλάδα με ισχυρούς θεσμούς, για τη συναδέλφωση των λαών, για ισότητα και δημοκρατία μας καθοδηγεί μέχρι και σήμερα».

Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους μέρους της ελληνικής κυβέρνησης στο ετήσιο πολιτικό μνημόσυνο των Ελευθερίου και Σοφοκλή Βενιζέλου.

Στην απονομή βραβείου στον ΙΖ’ Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δοκιμίου για τον Ελευθέριο Βενιζέλο

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo