07.11.2018

07112018

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Λευτέρης Κρέτσος συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πιο συγκεκριμένα, με τον πρόεδρο της Ε.Ε.Τ. κ. Νικόλαο Καραμούζη, με την Γενική Γραμματέα της Ε.Ε.Τ. κ. Χαρούλα Απαλαγάκη και με τον πρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Ε.Τ. κ. Γεώργιο Αρώνη.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν η προοπτική της οπτικοακουστικής παραγωγής στην Ελλάδα, η δυναμική που αναπτύσσει, καθώς και η πορεία των νέων επενδυτικών κινήτρων.

Ο κ. Κρέτσος τόνισε την σημασία του ρόλου των τραπεζών στην ανάπτυξη και προσέλκυση επενδύσεων στον οπτικοακουστικό τομέα μετά την αύξηση του cash rebate από 25% σε 35% χωρίς όριο και την ανακοίνωση νέου προγράμματος εγγυοδοσίας για τις οπτικοακουστικές παραγωγές, καθώς και το ΤΕΠΙΧ ΙΙ(Επιχειρηματική χρηματοδότηση, πρόγραμμα εγγυοδοσίας 25 εκατομμυρίων για οπτικοακουστικές παραγωγές).

Οι εκπρόσωποι της Ε.Ε.Τ. από πλευράς τους σημείωσαν ότι είναι αρωγοί στην εθνική προσπάθεια και στον τομέα της οπτικοακουστικής παραγωγής. Οι τράπεζες, όπως αναφέρθηκε στην συνάντηση, ήδη παρέχουν χρημαοτοοικονομική ενίσχυση μετά τον απαραίτητο έλεγχο σε επιχειρήσεις του κλάδου οπτικοακουστικών παραγωγών και οι οποίες έχουν ενταχθεί στο cash rebate.

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo