Χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γεώργιου Φλωρεντή, στο διήμερο συνέδριο "Fake News & Εκκλησία", το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών Παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 13 με 14.05.2019

Διαβάστε περισσότερα: Χαιρετισμός του Γ.Γ. Ψη.Π.Τ.Ε., Γεώργιου Φλωρεντή, στο συνέδριο "Fake News & Εκκλησία" - 13.05.2019

Στις εκδηλώσεις μνήμης της 101ης Επετείου της Μάχης του Σκρα την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Φλωρεντής εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα: Συμμετοχή του Γ.Γ. Υ.Ψη.Π.Τ.Ε., Γ. Φλωρεντή, στις εκδηλώσεις για την Μάχη του Σκρά - 12.05.2019

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Φλωρεντής, απηύθυνε ομιλία στην Τελετή Έναρξης του 23ου Πανελληνίου Κοινοβουλίου Νέων της φοιτητικής οργάνωστης SAFIA (Students Association For International Affairs), στις 27 Μαρτίου 2019.

Διαβάστε περισσότερα: Ομιλία του Γ.Γ. Υ.Ψη.Π.Τ.Ε., Γ. Φλωρεντή στην Tελετή Έναρξης του 23ου Πανελληνίου Κοινοβουλίου...

 

Συνάντηση εργασίας για την πορεία υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Δήμος Καρδίτσας με τη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής με στόχο την ψηφιακή αναβάθμιση των βιβλιοθηκών του, πραγματοποιήθηκε στις 25/3 στο Δημαρχείο.

Διαβάστε περισσότερα: Συνάντηση για την υλοποίηση της ψηφιοποίησης των βιβλιοθηκών του Δήμου Καρδίτσας

 Ο Γ.Γ. του Υ. Ψη.Π.Τ.Ε., Γ. Φλωρεντής εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης της 25ης Μαρτίου, στην πόλη της Καρδίτσας.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Γ.Γ. του Υ. Ψη.Π.Τ.Ε., Γ. Φλωρεντής στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην...

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Φλωρεντής, εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στις εκδηλώσεις του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Διαβάστε περισσότερα: Συμμετοχή του Γ.Γ. Υ.Ψη.Π.Τ.Ε., Γ. Φλωρεντή, στις εκδηλώσεις του Εθνικού Ιδρύματος "Ελευθέριος...

Στο πλαίσιο της 1ης ΜΔΕ Ελλάδας-Κουβέιτ υπεγράφη Συμφωνία συνεργασίας με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρογνωμοσύνης στους τομείς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των οπτικοακουστικών παραγωγών.

Διαβάστε περισσότερα: Δηλώσεις του Γ.Γ. Υ.Ψη.Π.Τ.Ε., Γ. Φλωρεντή, στην 1η ΜΔΕ Ελλάδας - Κουβέιτ

Την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019, το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βιέννη διοργάνωσε από κοινού με την ομογενειακή ενημερωτική ιστοσελίδα «Hephaestus Wien» επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε χρόνων λειτουργίας της εν λόγω ιστοσελίδας και ενός χρόνου λειτουργίας του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού της, «Hephaestus Radio».

Διαβάστε περισσότερα: Ομιλία του Γ.Γ. Υ.Ψη.Π.Τ.Ε., Γ. Φλωρεντή, για την Ελληνική Ομογένεια και τα Ομογενειακά Μέσα...

Μιας μάχης - σταθμό στον αγώνα της Εθνικής αντίστασης ενάντια στον Ναζισμό, μιας μάχης - σύμβολο της ενότητας του ελληνικού λαού ενάντια στους εχθρούς της δημοκρατίας, της ειρήνης και της ανθρωπότητας.

Διαβάστε περισσότερα: Χαιρετισμός του Γ.Γ. Υ.Ψη.Π.Τ.Ε., Γ. Φλωρεντή, στον εορτασμό της 76ης επετείου των Μαχών Βίγλας...

Με οδικό χάρτη την Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική (2016-2021), ξεκλειδώνουμε τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, διαμορφώνουμε ένα συνεκτικό πλαίσιο δράσεων και προχωρούμε με έντονους ρυθμούς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ομιλία του Γ. Γ. ΥΨΗΠΤΕ, Γ. Φλωρεντή, στη Διημερίδα "Ανάπτυξη στην Ψηφιακή Εποχή", στον Βόλο

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo