Παρέμβαση-χαιρετισμό έκανε στο Διεθνές Συνέδριο για την καταπολέμηση των πολλαπλών διακρίσεων στην Ελλάδα, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Φλωρεντής. Στη σύντομη ομιλία του συνεχάρη το ΕΚΚΕ για την έρευνα που αφορούσε στο νομικό πλαίσιο για την καταπολέμηση των πολλαπλών διακρίσεων και την αποτίμηση του τρόπου αντιμετώπισης τους μέσα από τα αποτελέσματα ερευνών.

Διαβάστε περισσότερα: Χαιρετισμός του Γ.Γ. Υ.Ψη.Π.Τ.Ε., Γ. Φλωρεντή στο Διεθνές Συνέδριο για την Καταπολέμηση των...

Οι ψηφιακές τεχνολογίες μετασχηματίζουν ήδη την παγκόσμια οικονομία με ταχυτάτους ρυθμούς. Και δημιουργούν ένα νέο πρότυπο δημόσιας διοίκησης και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα: Ομιλία του Γ.Γ. ΥΨΗΠΤΕ, Γ. Φλωρεντή, στο 20ο Greek ICT Forum 2018

 Τα σημαντικά αποτελέσματα της «συμμαχίας» των εταιρειών των νέων τεχνολογιών, Ελλάδας και Κύπρου, αλλά και τα αποτελέσματα των δράσεων που έχουν αναπτύξει από κοινού με την Αίγυπτο, στη γραμμή των αποφάσεων των ηγετών των κρατών, παρουσίασε στην πράξη ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Γιώργος Φλωρεντής.

Διαβάστε περισσότερα: Το ελληνικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Cairo ICT 2018

Τα νέα δεδομένα της εποχής μας προκαλούν πιέσεις και προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν. Κυβερνήσεις, περιφερειακοί και τοπικοί φορείς αυτοδιοίκησης σε όλο τον κόσμο εργάζονται για να κάνουν την αστικοποίηση «διαχειρίσιμη» και βιώσιμη στο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα: Χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα Υ.Ψη.Π.Τ.Ε., Γ.Φλωρεντή, στο διεθνές συνέδριο: “Echopolis...

Η λειτουργία του Περιφερειακού Τύπου, η ανάπτυξή του καθώς και η ομαλή μετάβαση του στην ψηφιακή κοινωνία της πληροφορίας είναι προκλήσεις που καλούμαστε από κοινού να ανταποκριθούμε. 

Διαβάστε περισσότερα: Χαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα Υ.Ψη.Π.Τ.Ε., Γεώργιου Φλωρεντή, στο 2ο Συνέδριο Ενώσεων...

«Είμαι εδώ για να μεταδώσω το μήνυμα του ελληνικού λαού:  “Όχι στο φασισμό” –“Όχι στον εθνικισμό”.To 1940 ο ελληνικός λαός είπε “ΟΧΙ”. Έκανε την ιστορική αντίσταση, έτσι και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να λέμε “ΟΧΙ” στην “ακροδεξιά και στο φασισμό” σε όλον τον κόσμο».

Διαβάστε περισσότερα: Στην Κομοτηνή ο Γενικός Γραμματέας Υ.ΨΗ.Π.Τ.Ε., Γ. Φλωρεντής, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Κατά την επίσκεψή του στη Σόφια στις 29-30 Σεπτεμβρίου, μετά από πρόσκληση του ελληνο-βουλγαρικού συνδέσμου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ – Γέφυρα Φιλίας» ο Γενικός Γραμματέας Υ.Ψη.Π.Τ.Ε. κ. Γιώργος Φλωρεντής, μετά από διευθέτηση του ΓΤΕ Σόφιας, παραχώρησε συνέντευξη στο ελληνικό πρόγραμμα της Δημόσιας Βουλγαρικής Ραδιοφωνίας BNR και στη δημοσιογράφο Αγάπη Γιορντανόβα.

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη του Γενικού γραμματέα Ψη.Π.Τ.Ε., Γεώργιου Φλωρεντή, στο ελληνικό πρόγραμμα της Δημόσιας...

Για τις πρωτοβουλίες υποστήριξης του ελληνικού κινηματογράφου και παραγωγής ταινιών διεθνών, ελληνικών και συμπαραγωγών στην Ελλάδα, μίλησε ο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γεώργιος Φλωρεντής, στη δημοσιογράφο Δέσποινα Αφεντούλη από το New Greek TV κατά την έναρξη του 12ου ετήσιου Ελληνικού Φεστιβάλ Νέας Υόρκης στις 18 Οκτωβρίου 2018 στο Μανχάταν.

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Ψη.Π.Τ.Ε., Γεώργιου Φλωρεντή στην New Greek TV των Η.Π.Α.

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Επικοινωνιών και Ενημέρωσης, Γιώργος Φλωρεντής, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στην επίσημη έναρξη του 12ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, την Πέμπτη.

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Υ.Ψη.Π.Τ.Ε., Γεώργιου Φλωρεντή, στην εφημερίδα GreekNews της Νέας...

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Ψη.Π.Τ.Ε., Γεώργιου Φλωρεντή, στον Cosmos FM της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο 12o Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου.

Διαβάστε περισσότερα: Ραδιοφωνική συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα Ψη.Π.Τ.Ε., Γεώργιου Φλωρεντή, στον Cosmos FM της Νέας...

04 01 2019

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo