ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                                               8-1-2019

Ενημέρωση των πολιτών για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας

 

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε χρηστικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας στην Περιφέρεια Αττικής, όπως αυτές έχουν αναλυτικά εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας:http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=30032:xristikes-plirofories-gia-tin-antimetopisi-tis-trexousas-kakokairias&catid=338&Itemid=376.

Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν γενικές αρχές αντιμετώπισης φαινομένων κακοκαιρίας, ειδικότερες συμβουλές αυτοπροστασίας από χιονοπτώσεις και παγετό, χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με την οδήγηση καθώς και ενέργειες για την αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί από τα καιρικά φαινόμενα.

Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει τους πολίτες για τους θερμαινόμενους χώρους

Επιπρόσθετα οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν εντός της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο κάθε δήμου.

Τέλος, οφείλουν να φροντίζουν να ενημερώνονται διαρκώς από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τις επίσημες διαδικτυακές πηγές των αρμόδιων δημόσιων φορέων για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Με δεδομένο ότι σε σχετικές περιπτώσεις η ραγδαία αύξηση της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων των αρμόδιων φορέων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην απρόσκοπτη λειτουργία τους, συνίσταται στους πολίτες να επισκέπτονται τις αντίστοιχες επίσημες σελίδες των φορέων αυτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα για την Περιφέρεια Αττικής το σύνολο της αναγκαίας πληροφόρησης για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας αναρτάται κατά προτεραιότητα στη σελίδα της στο facebookhttps://www.facebook.com/PerifereiaAttikis/

low q

dark blue el

04 01 2019

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo