Αθήνα, 03/06/2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΠΤΕ, Ν. ΠΑΠΠΑ, ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ

  • Ν. Παππάς: «Κάποιοι προσδοκούν να επαναφέρουν τις καταστροφικές πολιτικές του 2012-2014. Για να το επιτύχουν υπάρχουν δύο προϋποθέσεις: η λήθη και ένα νέο μνημόνιο»


Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Δράμα για την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ, του Δήμου Δράμας και του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:

  • «Κάποιοι προσδοκούν να επαναφέρουν τις καταστροφικές πολιτικές του 2012-2014. Για να το επιτύχουν υπάρχουν δύο προϋποθέσεις: η λήθη και ένα νέο μνημόνιο. Από τη μία, δηλαδή, έναν λαό, ο οποίος δεν θυμάται τους αγώνες για τη Δημοκρατία, και από την άλλη την ύπαρξη ενός εξωτερικού καταναγκασμού που θα αποτρέψει τη δική μας προσπάθεια για αύξηση του κατώτατου μισθού, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, ενίσχυση του κοινωνικού κράτους».
  • «Ορισμένοι μας ζητούν να δηλώσουμε ότι δήθεν αποτύχαμε και ότι ενδεχομένως θα πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη επειδή διεκδικήσαμε τη διακυβέρνηση της χώρας σε μια κρίσιμη φάση. Αυτή τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε. Ο λαός, με τη συσσωρευμένη πείρα του, θα κρίνει το 2019 ποιος μπορεί να διατηρήσει την ανάπτυξη και τη σταθερότητα στη χώρα και ποιος θα επαναφέρει την ύφεση και τις απολύσεις»
  • «Η κυβερνητική αλλαγή στην Ισπανία καταγράφεται ως πολύ θετική εξέλιξη. Ως προοδευτική Κυβέρνηση, επιθυμούμε προοδευτικές Κυβερνήσεις σε όσες περισσότερες χώρες της Ευρώπης γίνεται. Αυτό αποτελεί διαρκή και αυτονόητο στόχο».


ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ
: Ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ, Ν. Παππάς, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα μέσα Ενημέρωσης της Δράμας.

20180603 npappasdrama 1

20180603 npappasdrama 2

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo