Αθήνα, 28/03/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:
«ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»


Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Ελληνικής Δημοκρατίας και το Υπουργείο της Κοινωνίας της Πληροφορίας και Διοίκησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Παραπληροφόρηση και Συμφωνία των Πρεσπών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 11πμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου ΨΗΠΤΕ (Φραγκούδη 11 και Αλέξανδρου Πάντου, Καλλιθέα).

Χαιρετισμό θα απευθύνουν: ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ο Υπουργός της Κοινωνίας της Πληροφορίας και Διοίκησης της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Damjan Manchevski, ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, o Υφυπουργός ΨΗΠΤΕ, Λευτέρης Κρέτσος και ο αρμόδιος Υπουργός για Επικοινωνίες, Λογοδοσία και Διαφάνεια της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας, Robert Popovski. Για το θέμα θα υπάρξουν εισηγήσεις από δημοσιογράφους των δύο χωρών.

Δηλώσεις συμμετοχής στην εκδήλωση: Είτε μέσω email στο publicrelations2@mindigital.gr (αναφέροντας το όνομά σας και το μέσο Ενημέρωσης στο οποίο εργάζεστε) είτε καλώντας στα τηλέφωνα 2109098331 και 2109098632.

low q

dark blue el

ggtt ufb

PIRKAGIES 23 07 2018

banner yp ggyp

banner yp ggpsp

banner yp ggee

banner yp ggtt

banner spec sec

Mindigital.gr on Facebook

emedia a1

ggtt nse

banner dpo