Δημόσια Διαβούλευση του Οδηγού Δράσης για το Gigabit Voucher Scheme

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Εθνικού Ευρυζωνικού Σχεδίου 2021-2027, προγραμματίζει την υλοποίηση δράσης για τη ενίσχυση της συνδεσιμότητας υπερ-υψηλών ταχυτήτων μέσω ενός σχήματος επιδότησης ζήτησης (Gigabit Voucher Scheme) και τη βελτίωση των ψηφιακών επιδόσεων της Ελλάδας όπως αποτυπώνονται στον Ευρωπαϊκό δείκτη DESI (Digital Economy and SocietyIndex).


Η παρούσα δημόσια διαβούλευση διεξάγεται σύμφωνα με τις Κατευθυντήριες γραμμές της ΕΕ για την εφαρμογή των κανόνων στον τομέα των κρατικών ενισχύσεων όσον αφορά την ταχεία ανάπτυξη των ευρυζωνικών δικτύων (2023/C 36/01 παράγραφος 198).


H διαβούλευση λήγει στις 12/6/2024. Μπορείτε να αποστείλετε τα σχόλια σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ggtt@mindigital.gr, συμπληρώνοντας το αρχείο «Φόρμα διαβούλευσης Οδηγού Δράσης Gigabit.xlsx».

Hμερομηνία ανάρτησης 10.5.2024

Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.