Επίσκεψη του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά στο ΚΕΠ Αμπελοκήπων και συνάντηση με τον Δήμαρχο Λάζαρο Κυρίζογλου

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε σήμερα το ΚΕΠ Αμπελοκήπων ενώ παράλληλα πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ, Λάζαρο Κυρίζογλου.

Ο Υφυπουργός συζήτησε με τον Δήμαρχο σχετικά με τις προτάσεις της κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό του θεσμού των ΚΕΠ καθώς και για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην οργάνωση και τη λειτουργία τους.

Παρουσιάστηκαν στον Υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά οι πρωτοβουλίες του Δήμου που αφορούν στην αναβάθμιση του υλικοτεχνολογικού εξοπλισμού του ΚΕΠ Αμπελοκήπων καθώς και τα προγράμματα επιμόρφωσης του συνόλου των υπαλλήλων των ΚΕΠ του Δήμου μας που έχουν πραγματοποιηθεί πρόσφατα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σειράς επαφών και επισκέψεων του Υφυπουργού στα ΚΕΠ ανά την Ελλάδα, με σκοπό τη δια ζώσης καταγραφή των προκλήσεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το δίκτυο των ΚΕΠ και τη διαμόρφωση του οδικού χάρτη για την αναβάθμισης του θεσμού και τον εκσυγχρονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο  Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε: “Επισκέφθηκα, σήμερα, το ΚΕΠ Αμπελοκήπων και συναντήθηκα με τον Δήμαρχο και Ά Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ, Λάζαρο Κυρίζογλου. Με χαρά διαπίστωσα ότι ο Δήμαρχος στηρίζει εμπράκτως την αναβάθμιση του θεσμού των ΚΕΠ και είναι σε πλήρη συντονισμό με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των δημοσίων υπηρεσιών, προς όφελος του Πολίτη”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.