Ενημερωτικό Webinar: «Ευρωπαϊκοί Κόμβοι Ψηφιακής Καινοτομίας – Ελληνική Πρόσκληση»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  06 Αυγούστου το ενημερωτικό webinar αναφορικά με την Ελληνική πρόσκληση για τους «Ευρωπαϊκούς Κόμβους Ψηφιακής Καινοτομίας» από τη Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης & Απλούστευσης Διαδικασιών, στο πλαίσιο της συνεργασίας  με τις  Γενικές Γραμματείες Έρευνας & Τεχνολογίας, Βιομηχανίας και Εργασίας για την επικείμενη ανοικτή διαγωνιστική διαδικασία.

Κατά τη διάρκεια του webinar, οι ενδιαφερόμενοι φορείς ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της Ελληνικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, αλλά και τον τρόπο υποβολής των προτάσεων, που θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου 2020 και θα ολοκληρωθείς τις 29 Σεπτεμβρίου 2020.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν διεξοδικά για την πολιτική της Ε.Ε αναφορικά με τους Ευρωπαϊκούς Κόμβους Ψηφιακής καινοτομίας στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη 2021- 2027», από τον εκπρόσωπο της DG Connect,  Sandro D’Elia.

Από την πλευρά της η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ψηφιακής Στρατηγικής της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Σωτηρία Μαμάη, παρουσίασε τα πιο σημαντικά σημεία  της Πρόσκλησης  για τους Ελληνικούς Κόμβους Καινοτομίας.

Η παρουσίαση της Ελληνικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος είναι διαθέσιμη εδώ. Η παρουσίαση των EDIHs στο πλαίσιο του Digital Europe Program και της πρόσκλησης της Ε.Ε είναι διαθέσιμη εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να υποβάλλουν  ερωτήσεις στην ηλεκτρονική φόρμα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: edihs@mindigital.gr.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.