Νέα παράταση καταληκτικής ημερομηνίας για την υποβολή προτάσεων για την επιλογή των «Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας» στην Ελλάδα (European Digital Innovation Hubs – EDIHs)

Κοινό Δελτίο Τύπου των Γενικών Γραμματειών Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Έρευνας και Τεχνολογίας, Βιομηχανίας και Εργασίας

Παρατείνεται εκ νέου η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προτάσεων για την επιλογή των «Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας» στην Ελλάδα (European Digital Innovation Hubs – EDIHs ), μέχρι τη Δευτέρα 19η Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Οι Γενικές Γραμματείες Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Έρευνας και Τεχνολογίας, Βιομηχανίας και Εργασίας, συναποφάσισαν να δοθεί η νέα παράταση λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής από τους δυνητικούς δικαιούχους, αλλά και των υπό διευκρίνιση ζητημάτων που εκκρεμούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στην πλατφόρμα που ανέπτυξε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης και έχει τεθεί σε λειτουργία μέσω του gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη 2021- 2027»  και της πρόθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός δικτύου Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας (European Digital Innovation Hubs – EDIHs), για την επιλογή των Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας στην Ελλάδα, οι Γενικές Γραμματείες Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών, Έρευνας και Τεχνολογίας, Βιομηχανίας και Εργασίας είχαν ανακοινώσει τη σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος  στις 28 Ιουλίου 2020, με αρχική καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020, ενώ η αρχική παράταση έληγε στις 10 Οκτωβρίου 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.