Μέχρι τις 03/11 θα επαναλειτουργήσει η πλατφόρμα για τους Ευρωπαϊκούς Κόμβους Ψηφιακής Καινοτομίας (European Digital Innovation Hubs – EDIHs)

Από το Σάββατο 31 Οκτωβρίου μέχρι και την Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2020  στις 14.00 θα επαναλειτουργήσει η πλατφόρμα για τους Ευρωπαϊκούς Κόμβους Ψηφιακής Καινοτομίας στην Ελλάδα, στο  πλαίσιο του προγράμματος «Ψηφιακή Ευρώπη 2021 – 2027», με σκοπό την ορθή συμπλήρωση των υπεύθυνων δηλώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να  επανυποβάλουν τις υπεύθυνες δηλώσεις, συμπληρωμένες σύμφωνα με το πρότυπο που επισυνάπτονταν στην «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή των Ευρωπαϊκών Κόμβων Ψηφιακής Καινοτομίας (European Digital Innovation Hubs- EDIHs)» . Ενδεικτικά,  αναφέρεται ότι σε αρκετές υπεύθυνες δηλώσεις του παραρτήματος III δεν ήταν ορθώς συμπληρωμένο το πεδίο (5).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.