Δημόσια Διαβούλευση για τον «Χάρτη Ευρυζωνικότητας και Μητρώο Δικτύων»

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο υπουργικής απόφασης με θέμα «Καθορισμός των όρων και των προϋποθέσεων για την υποβολή στοιχείων σε ηλεκτρονική μορφή στον “Χάρτη Ευρυζωνικότητας και Μητρώο Δικτύων” (ΧΕΜΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την πρόσβαση σε αυτά και τις διαδικασίες επικαιροποίησής τους».
Στο κείμενο της υπουργικής απόφασης συμπεριλαμβάνεται το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ, στο οποίο αποτυπώνεται το είδος των στοιχείων και ο τρόπος υποβολής από τους υπόχρεους φορείς στο ΧΕΜΔ, προκειμένου οι εν λόγω φορείς να προχωρήσουν στην απαιτούμενη προεργασία, στην κατεύθυνση των προτεινόμενων διατάξεων, μέχρι την ολοκλήρωση της δημόσιας διαβούλευσης και τη δημοσίευση της υπουργικής απόφασης.
Σχόλια επί του σχεδίου μπορούν να υποβάλλονται έως την 12η Μαΐου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση dir_edey@mindigital.gr.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.