Εθνική Στρατηγική για ΣμηΕΑ – Request for Information (RFI)

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και συγκεκριμένα η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, επιδιώκει να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική για Συστήματα μη Επανδρωμένων  Αεροσκαφών (ΣμηΕΑ), για την υποστήριξη της ασφαλούς και αποτελεσματικής ενσωμάτωσης των ΣμηΕΑ στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές και τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στην αγορά, υποβάλλουμε αυτό το αίτημα για πληροφορίες (RFI) σε ειδικούς και ενδιαφερόμενους του κλάδου.

Μέσω αυτού του RFI, στοχεύουμε να αποκτήσουμε γνώσεις για την τρέχουσα κατάσταση της βιομηχανίας των ΣμηΕΑ, συμπεριλαμβανομένων των κανονισμών, των μέτρων ασφαλείας και των τεχνολογικών εξελίξεων.

Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή στο RFI δεν συνεπάγεται με οποιονδήποτε τρόπο την συμμετοχή σε ενδεχόμενα έργα που θα προκύψουν.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη ενθαρρύνονται να απαντήσουν σε αυτό το RFI στέλνοντας τις απαντήσεις τους στη διεύθυνση ggtt_drones@mindigital.gr έως τις 24 Φεβρουαρίου 2023.

Σχετικά αρχεία

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.