Συνάντηση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεωργίου Γεωργαντά με εκπροσώπους της ηγεσίας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γεώργιος Γεωργαντάς συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της ηγεσίας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών παρουσία και του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδα Χριστόπουλου.

Σκοπός της συνάντησης, η οποία έγινε στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων της ηγεσίας του Υπουργείου με τους επιχειρηματικούς φορείς, ήταν η ενημέρωση του Υφυπουργού για τις προτάσεις του Συνδέσμου σχετικά με τη μείωση της γραφειοκρατίας και η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Παρατηρητηρίου Ψηφιακού Μετασχηματισμού του ΣΕΒ ως προς την ψηφιακή ωριμότητα των επιχειρήσεων και της δημόσιας διοίκησης.

Ο Υφυπουργός και ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσαν από την πλευρά τους, τους εκπροσώπους του Συνδέσμου σχετικά με τους στόχους και τις προτεραιότητες του Υπουργείου, δίνοντας έμφαση στο Εθνικό Πρόγραμμα Απλούστευσης Διαδικασιών και Παρατηρητήριο για τη Γραφειοκρατία, τα οποία αναμένεται να θεσπιστούν με τον επικείμενο Αναπτυξιακό Νόμο «Επενδύω στην Ελλάδα».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.