Ενημερωτική συνάντηση για τα Film Offices στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) διοργανώνει την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου ενημερωτική συνάντηση εκπροσώπων των 13 Περιφερειών της χώρας και των δήμων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την λειτουργία των Film Offices.

Στη συνάντηση, που θα ανοίξει με χαιρετισμό του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα από την υλοποίηση  του «Εθνικού Δικτύου Τοπικών Γραφείων Διευκόλυνσης Οπτικοακουστικών Παραγωγών σε Περιφέρειες και Δήμους (Film Offices)», όπως είναι ο πλήρης τίτλος του έργου. Πιο συγκεκριμένα: οι προτεραιότητες αυτού, τα αποτελέσματα των μελετών, οι επιλογές των βέλτιστων πρακτικών, η επικοινωνιακή ταυτότητα του δικτύου των Film Offices, η πρόταση για το μοντέλο οργάνωσης και λειτουργίας του κάθε Film Office και η χρηματοδότηση του ΕΚΟΜΕ στην υλοποίησή του.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στις 10.00, στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Αλεξάνδρου Πάντου και Φραγκούδη 11, Καλλιθέα).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.