Ημέρα: 29 Φεβρουαρίου 2020

Συνέντευξη του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»

Ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης έδωσε στις 23/02/2020 συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαχλιμίντζο. Έχετε μιλήσει αρκετές φορές για την απλοποίηση στη διαδικασία δήλωσης γέννησης. Πότε θα υλοποιηθεί το σχέδιο αυτό και τι ακριβώς θα περιλαμβάνει;     Ήδη σήμερα η νέα διαδικασία …

Συνέντευξη του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» Περισσότερα »

«Τα ΕΛΤΑ δεν θα κλείσουν, θα αναδιαρθρωθούν» – Συνέντευξη του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά στη «Βραδυνή της Κυριακής»

Ο Yφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς έδωσε στις 29/02/2020 συνέντευξη στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής» και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Μπέλλα. Πρόσφατα απλοποιήθηκε η διαδικασία της γέννησης. Τι σημαίνει αυτό, πρακτικά; Θα ακολουθήσει η απλούστευση της διαδικασίας του θανάτου;  Όπως σωστά είπατε, έχει ήδη αρχίσει η εφαρμογή της νέας διαδικασίας της δήλωσης της γέννησης …

«Τα ΕΛΤΑ δεν θα κλείσουν, θα αναδιαρθρωθούν» – Συνέντευξη του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά στη «Βραδυνή της Κυριακής» Περισσότερα »

Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.