Ημέρα: 9 Μαΐου 2021

«Η επόμενη πρόκληση» – Άρθρο του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής»

Η πανδημία αποτελεί μια παγκόσμια πρόκληση πολλαπλών επιπέδων: υγειονομική, οικονομική, κοινωνική, τεχνολογική. Εκ των πραγμάτων, η ανταπόκριση σε αυτήν έστρεψε αναλόγως τους ανθρώπινους και υλικούς πόρους της χώρας. Ταυτόχρονα, ανέδειξε πτυχές και εκδοχές της πατρίδας μας που μας ξεχώρισαν διεθνώς. Έχει ειπωθεί πολλές φορές, και …

«Η επόμενη πρόκληση» – Άρθρο του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» Περισσότερα »

«Προς έναν νέο ψηφιακό μετασχηματισμό» – Άρθρο του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στην εφημερίδα «Real News»

Είναι κοινά αποδεκτό ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός συνιστά μια διαρκή πρόκληση για όλες τις χώρες. Ανεξάρτητα από την πρόοδο που έχουν καταγράψει μέχρι στιγμής, ή ανάδειξη νέων τεχνολογικών δυνατοτήτων και η εμφάνιση νέων αναγκών μεταβάλλουν τα δεδομένα, τα ζητούμενα και τη θέση κάθε χώρας στην …

«Προς έναν νέο ψηφιακό μετασχηματισμό» – Άρθρο του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στην εφημερίδα «Real News» Περισσότερα »

Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.