Επίσκεψη του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά στο ΚΕΠ Μάνδρας, στο πλαίσιο των επαφών για τη χαρτογράφηση των προκλήσεων του δικτύου των ΚΕΠ και τη διαμόρφωση του οδικού χάρτη αναβάθμισης του θεσμού

O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα το ΚΕΠ του Δήμου Μάνδρας, ενώ πραγματοποίησε νωρίτερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Μάνδρας Χρήστο Στάθη, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Αθανάσιο Μπούρα καθώς και τους Βουλευτές Δυτικής Αττικής Γιώργο Κώτσηρα και Ευάγγελο Λιάκο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σειράς επαφών και επισκέψεων του Υφυπουργού στα ΚΕΠ ανά την Ελλάδα, με σκοπό τη δια ζώσης καταγραφή των προκλήσεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το δίκτυο των ΚΕΠ και τη διαμόρφωση προτάσεων και πολιτικών αναβάθμισης του θεσμού και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες.

Επίσης αποφασίστηκε η μεταστέγαση του τοπικού ΚΕΠ σε νέο, σύγχρονο και πιο προσβάσιμο χώρο καθώς και η εισαγωγή διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας, και το απόγευμα.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Μάνδρα, ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε μαζί με τον Δήμαρχο και τους Βουλευτές και το τοπικό κινητό τροχο-ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ, ενώ δεσμεύθηκε ότι άμεσα θα ολοκληρωθεί η μεταστέγαση των ταχυδρομικών υπηρεσιών σε νέο κατάστημα, προκειμένου η τοπική κοινωνία να εξυπηρετείται καλύτερα.

Ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς δήλωσε: «Επισκέφθηκα σήμερα το ΚΕΠ Μάνδρας, στο πλαίσιο σειράς επισκέψεων στα ΚΕΠ της χώρας, με σκοπό τη δια ζώσης χαρτογράφηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν υπάλληλοι και πολίτες. Είμαστε σε σύμπλευση και στενή συνεργασία τόσο με τον Δήμαρχο όσο και με τους τοπικούς Βουλευτές προκειμένου να διαμορφωθούν οι βέλτιστες λύσεις για την αναβάθμιση των ΚΕΠ και των παρεχόμενων υπηρεσιών, ιδίως σε μία τόσο επιβαρυμένη περιοχή όσο η Μάνδρα. Η μεταστέγαση του τοπικού ΚΕΠ σε νέο, πιο προσβάσιμο χώρο και η εισαγωγή διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος και το απόγευμα είναι μόνον η αρχή».

Στη φωτογραφία, από αριστερά: ο Βουλευτής Ευάγγελος Λιάκος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Αθανάσιος Μπούρας, ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, ο Δήμαρχος Μάνδρας Χρήστος Στάθης και ο Βουλευτής Γιώργος Κώτσηρας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.