Ανακοίνωση πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων στην ESA στο πλαίσιο ανακαίνισης του ευρωπαϊκού Centre Spatial Guyanais (CSG)

Η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (European Space Agency – ESA), και σε συνέχεια της από 02.10.2020 ανακοίνωσης για τις επερχόμενες προσκλήσεις υποβολής προτάσεων της ESA και την διοργάνωση ενημερωτικής διημερίδας στις 08-09.10.2020 σχετικά με τις εργασίες ανακαίνισης του Centre Spatial Guyanais (CSG) της ESA, και στο πλαίσιο της εφαρμογής του ν. 4727/2020, ανακοινώνει σε συνεργασία με την ESA, την δημοσίευση πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων που αφορούν στις εργασίες ανακαίνισης του κοσμοδρομίου της ESA, CSG. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τις πληροφορίες για την υποβολή προτάσεων εδώ. Η συλλογή και η αξιολόγηση των προτάσεων θα διεξαχθεί από την ESA.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.