Συνάντηση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη με τη CEO Europe Cluster του Ομίλου Vodafone Serpil Timuray

Με τη CEO Europe Cluster του Ομίλου Vodafone Serpil Timuray συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Αντώνης Τζωρτζακάκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Χάρης Μπρουμίδης, ο διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού Κωνσταντίνος Χαμπίδης και η Διευθύντρια Νομικών, Κανονιστικών Θεμάτων και Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone Ελλάδας Μαρία Σκάγκου.

Ο Υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Ομίλου σχετικά με τις διατάξεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης που περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου «Επενδύω στην Ελλάδα». Στο επίκεντρο βρέθηκε το νέο θεσμικό πλαίσιο για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που εστιάζει στην προσέλκυση επενδύσεων και την είσοδο της Ελλάδας στην νέα ψηφιακή εποχή.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας διαβεβαίωσαν για τη στήριξη του Ομίλου στον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης και ενημέρωσαν τον Υπουργό σχετικά με την πρόθεση της επένδυσης του Ομίλου σε δίκτυα νέας γενιάς και σε δίκτυα 5G. Περαιτέρω, συζητήθηκαν τα εν εξελίξει επενδυτικά σχέδια του Ομίλου στην Ελλάδα, συνολικού ύψους 500.000.000 ευρώ έως το τέλος του 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Scroll to Top

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.